Насоси Steelpumps з низьким рівнем шумоутворення для побутового і комерційного водопостачання.

Працюючий поверхневий насос в системі водопостачання, який абсолютно не шумить? 


Чи можливо на практиці поверхневий насос, який в режимі роботи, не створює шум? Думаю, ні. Проте, рівні звукового тиску, спектри частот шуму для насосів значно відрізняються і завжди є можливість вибрати малошумний насос, насос з малошумною геометрією конструкції, насос з пасивним або активним шумопоглинанням.
Шум завжди розцінюється, як один з побічних несприятливих факторів в роботі поверхневого насоса всередині приміщення. Неодноразово причиною заміни працездатного насоса ставала необхідність в зниженні генерованого ним шуму і забезпечення прийнятних умов для робочого місця або житлової забудови. Оцінка звуку - це оцінка його інтенсивності, вимірюваної в децибелах. Для порівняння, дихання людини відповідає 10...15дБ, циркуляційний насос з мокрим ротором - 30...40дБ, людська мова - 50...60дБ, двигун мотоцикла -100...105дБ, реактивний літак на злеті -110...120дБ, побутової поверхневий насос - 65 ... 70дБ. Поверхневий багатоступінчастий насос Steelpumps - 50дБ.
Для зручності порівняння потрібно розуміти, що шум зі звуковим тиском 70дБ в два рази інтенсивніше шуму в 60дБ або в 4 рази інтенсивніше шуму з рівнем 50дБ, 0 децибел відповідає порогу чутності, 120дБ - больовому порогу.
Поверхневі багатоступінчасті насоси з активним шумопоглинанням Steelpumps - рішення для завдань побутового або комерційного водопостачання, які потребують мінімізації рівня генерованого шуму та застосування максимально безшумного поверхневого насоса.

Малошумні поверхневі багатоступінчаті насоси Steelpumps для побутового або комерційного водопостачання. 


Акустичний шум, що генерується насосом, переважно залежить від геометрії конструкції, швидкості обертання валу і навантаження. Шум звичайного насоса містить аеродинамічну, механічну, гідродинамічну і електромагнітну складові. В шумі працюючого насоса переважає аеродинамічна і гідродинамічна складові. Аеродинамічний шум поверхневого насоса викликаний працюючим вентилятором охолодження. Гідродинамічний шум викликаний зіткненням лопастей робочого колеса насоса з потоком рідини, турбулентністю потоків, кавітаційними процесами і флуктуаціями тиску. При зміщенні робочої точки до нульової подачі і максимальної подачі, при роботі з кавітацією або в умовах низького кпд гідродинамічний шум і вібрація значно збільшуються. Механічний шум генерують механічні елементи роторної групи. Точність обробки деталей і механічних вузлів насоса знижує рівень шуму. Електромагнітний шум викликаний коливаннями розмірів феромагнітного матеріалу в двигуні під впливом змінного магнітного поля. Зростання навантаження викликає зростання електромагнітного шуму. Поверхневі багатоступінчасті насоси Steelpumps генерують лише гідродинамічний шум. У поверхневих багатоступеневих насосах Steelpumps повністю відсутній аеродинамічний шум, механічний і електромагнітний шум усунені активним шумопоглинанням, гідродинамічний шум істотно знижений геометрією конструкції проточної частини.

Регулювання швидкості насоса за домогою частоти дозволяє додатково знизити рівні шуму, які повязані зі швидкістю обертання роторної групи.




Ми раді запропонувати вам обладнання наступних брендів:


logot-pedrollo.png





logo_Wester2.png

Бренд Kitline
Оборудование ATON